"...Modul ni fokus pada cara nak hasilkan Consistent Character untuk children picture book!..."​

***Tujuan modul ini dihasilkan adalah untuk buka minda kita betapa mudah dan pantasnya nak hasilkan consistent character untuk Children Picture Book hanya menggunakan ChatGPT Plus dan Canva.

***Ia juga bertujuan untuk berikan kita 'informed desicion' samaada kita nak teruskan ceburi model bisnes jual children picture book dekat Amazon atau Etsy sebelum kita join Masterclass utama.

Pastikan anda tengok kesemua 9 modul video tutorial di bawah! ☺

Modul 1: Subscribe ChatGPT Plus

***Kalau tak nak subscribe dulu pun takpe, tengok semua video sampai habis dulu. Then, buat keputusan samaada berbaloi tak apa yang saya kan tunjukkan nanti untuk subscribe ChatGPT Plus.

Modul 2: Payment ChatGPT Plus

***Kalau tak nak subscribe dulu pun takpe, tengok semua video sampai habis dulu. Then, buat keputusan samaada berbaloi tak apa yang saya kan tunjukkan nanti untuk subscribe ChatGPT Plus.

Modul 3: Explore GPTs!

Modul 4: Start & Follow This GPT!

Modul 5: Exploring Seed Number and Copy Prompt

Modul 6: Add Expression & Action To Character!

Modul 7: Generate More Variation Of Character!

Modul 8: Canva Magic Edit!

***Saiz format ideal Children Picture Book ialah 8.5x11 inch.

Modul 9: Arrange Character & Background Scene

*Coming Soon 30 April 2024*
Modul 10: Create Complete Story & Arrange In Canva!